ICR ADRIATICA d.o.o. je pouzdan partner koji provodi usluge certifikacije zasnovane na međusobnom povjerenju. Društvo podržava naprednu kulturu certifikacijske usluge te promiče pružanje usluga sa dodanom vrijednošću.

Naše usluge zasnivaju se na etičkom, profesionalnom i partnerskom odnosu te otvorenoj komunikaciji sa svim uključenim stranama što u konačnici dovodi do poboljšanja učinkovitosti, povećanoj tržišnoj konkurentnosti i stvara pretpostavku za održivi rast i razvoj naših klijenata.

Naša usmjerenost na klijenta, afirmativni pristup i posvećenost najvišim profesionalnim standardima dovode do povećanja efikasnosti te ostvaruje veću učinkovitost kroz savladavanje raznih tržišnih ograničenja i smanjuje rizike u poslovanju.

Osjetljivi smo prema potrebama tržišta i istinski vjerujemo u partnerske odnose koje razvijamo i na njima ustrajno radimo. Svaki klijent nam je iznimno važan i naš cilj je provesti cijeli certifikacijski proces kroz pozitivno iskustvo.

Kroz vlastiti doprinos pomažemo klijentima unaprijediti vrijednost proizvoda ili usluga te postizati konkurentske prednosti i stvaranje ukupnog povjerenja. Svi postupci imaju za cilj smanjiti štetnost zdravstvenog i okolišnog utjecaja njihovih proizvoda i procesa na korist društva u cjelini.

Misija

ICR ADRIATICA d.o.o. je posvećena pružanju visokih etičkih i profesionalnih usluga orijentiranih na kupce i njihove potrebe koje će doprinijeti poboljšavanju njihovih poslovnih rezultata, dostignuća i uspjeha! Naša misija je osigurati svim svojim partnerima potpuni osjećaj vrijednosti i poštovanja!

Vizija

ICR ADRIATICA d.o.o. je posvećena pružanju usluga koje će stvarati vrijednosti od javnog interesa, kako klijentima tako i društvu, kroz ispunjavanje svih međunarodnih načela zaštite okoliša, sigurnosti na radu i društvene odgovornosti!