ICR ADRIATICA je pouzdan partner koji provodi usluge zasnovane na međusobnom povjerenju koje podržava naprednu kulturu certifikacijske usluge te usluge sa dodanom vrijednošću.

Naše usluge zasnivaju se na etičkom, profesionalnom i partnerskom odnosu te otvorenoj komunikaciji što u konačnici dovodi do poboljšanja učinkovitosti, povećanoj tržišnoj konkurentnosti i stvaranju pretpostavki za održivi rast i razvoj naših klijenata. 

Naša usmjerenost na klijenta, afirmativni pristup i posvećenost najvišim profesionalnim standardima dovode do povećanja efikasnosti, ostvaruje veću učinkovitost kroz savladavanje raznih tržišnih ograničenja smanjujući rizike u poslovanju. 

Osjetljivi smo prema potrebama tržišta i istinski vjerujemo u partnerske odnose koje razvijamo i na njima ustrajno radimo. Svaki klijent nam je iznimno važan i naš cilj je provesti cijeli certifikacijski proces kroz pozitivno iskustvo. 

Kroz vlastiti doprinos pomažemo klijentima unaprijediti vrijednost proizvoda ili usluga te postizati konkurentske prednosti i stvaranje ukupnog povjerenja. Svi postupci imaju za cilj smanjiti štetnost zdravstvenog i okolišnog utjecaja njihovih proizvoda i procesa na korist društva u cjelini.

Misija

ICR ADRIATICA je posvećena pružanju visokih etičkih i profesionalnih usluga orijentiranih na kupce i njihove potrebe koje će doprinijeti poboljšavanju njihovih poslovnih rezultata, dostignuća i uspjeha!  Naša misija je osigurati svim svojim partnerima potpuni osjećaj vrijednosti i poštovanja!

Vizija

 ICR ADRIATICA je posvećena pružanju usluga koje će stvarati vrijednosti od javnog interesa, kako klijentima tako i društvu, kroz ispunjavanje svih međunarodnih načela zaštite okoliša, sigurnosti na radu i društvene odgovornosti!

Područje djelovanja

ICR ADRIATICA je društvo koje je svoje poslovanje izvorno orijentirala na teritorij Republike Hrvatske i Republike Slovenije, no prema multilateralnom dogovoru društvo je u mogućnosti pružati usluge i u drugim državama Europske Unije.