O nama

ICR ADRIATICA je Vaš pouzdan partner i certifikacijsko tijelo koje provodi usluge zasnovane na međusobnom povjerenju koje podržava naprednu kulturu certifikacijske usluge te usluge sa dodanom vrijednošću. Naše usluge zasnivaju se na etičkom, profesionalnom i partnerskom odnosu te otvorenoj komunikaciji što u konačnici dovodi do poboljšanja učinkovitosti, povećanoj tržišnoj konkurentnosti i stvaranju pretpostavki za održivi rast i razvoj naših klijenata.

Naša usmjerenost na klijenta, afirmativni pristup i posvećenost najvišim profesionalnim standardima dovode do povećanja efikasnosti, ostvaruje veću učinkovitost kroz savladavanje raznih tržišnih ograničenja smanjujući rizike u poslovanju.

Mi smo osjetljivi prema potrebama tržišta i istinski vjerujemo u partnerske odnose koje razvijamo i na njima ustrajno radimo. Svaki klijent nam je iznimno važan i naš cilj je provesti cijeli certifikacijski proces kroz pozitivno iskustvo.

Kroz vlastiti doprinos mi pomažemo klijentima unaprijediti vrijednost proizvoda ili usluga te postizati konkurentske prednosti i stvaranje ukupnog povjerenja. Svi postupci imaju za cilj smanjiti štetnost zdravstvenog i okolišnog utjecaja njihovih proizvoda i procesa na korist društva u cjelini.

Misija

ICR ADRIATICA je posvećena pružanju visokih etičkih i profesionalnih usluga orijentiranih na kupce i njihove potrebe, a koje će doprinijeti poboljšavanju njihovih poslovnih rezultata, dostignuća i uspjeha!

Naša misija je osigurati svim svojim partnerima potpuni osjećaj vrijednosti i poštovanja!

Vizija

ICR ADRIATICA je posvećena pružanju usluga koje će stvarati vrijednosti od javnog interesa kako klijentima, tako i društvu kroz ispunjavanje svih međunarodnih načela zaštite okoliša, sigurnosti na radu i društvene odgovornosti!